Ock

Son hafta etkinlikleri kapsaminda Satranç müsabakaları yapildi.

OKUL ÇAPINDA AKIL VE ZEKA OYUNLARI ETKİNLİĞİ

Ock

Dönem sonu etkinliği adı altında okulumuz örencileri ile okulumuzdan Maltepe veledroma kadar bisikletlerimizle gidip geldik.

Biyoloji deneyleri yapıldı.

Ock

Dönem sonu faaliyet haftası kapsamında planlanan spor faaliyetleri başarıyla tamamlandı

Ock

KARTALJMUN komite simulasyonu yapıldı.

Ock

Dönem sonu etkinlikleri kapsamında öğrencilerimizle C programlama dili çalışmaları gerçekleştirildi.

Ock

Okulumuzda derece yapan mezun öğrencilerimiz 11. sınıf öğrencilerimizle deneyimlerini paylaştılar. YKS hazırlık stratejileri ve kariyer planlaması hakkında bilgiler verdiler.

Ock

Pansiyonda kalan öğrenciler arasında "Benim Salatam" yarışması düzenlendi.

Ock

Dönem sonu etkinlikleri kapsamında okul bahçesinde kimya gösteri deneyleri düzenlendi.

Ock

Okulumuzun giriş koridorunda Türk Müziği, Türk Halk Müziği, Pop Müzik eşliğinde öğrencilerimize müziği sevdirmek, kendilerini ifade edebilme yeteneğini geliştirmek amacıyla yapılmıştır.

Ock

Felsefe ve diğer bölümler...

Ock

Dönem sonu faaliyeti olarak  9. ve 10. sınıf öğrencilerimize Teknofest Proje Başvuru Eğitimi verildi.

Ock

Etkinlik Haftası kapsamında öğrencilerimiz karaoke yarışmasında sanatsal yeteneklerini gösterdi.

Ock

Dönem sonu faaliyetleri kapsamında 9. sınıflar arası takımlar şeklinde yakan top müsabakası yapıldı.