Mrt

9-B sınıfında bulunan Bedirhan YANAR isimli öğrencimizin geliştirdiği oyun:

PlanetHit

Oyun Linki:  İndirmek için tıklayınız..

Mrt

Kardeş okulumuz Pazarcık Fen Lisesi ile birlikte hazırladığımız posterlerimiz sergilendi.

Mrt

Bilim ve teknoloji haftası etkinlikleri yapıldı.

Mrt

Okulumuzda İstiklal Marşı'nın kabulü etkinlikleri kapsamında öğrencilerimiz hazırladıkları programı sundular.

Mrt

Okulumuzda 12 Mart İstiklal  Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u anma günü etkinlikleri kapsamında "Türk'ün özü Akif'in sözü" başlıklı sunumu için Marmara Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümü hocamız sayın Doç. Dr Nusret Gedik hocamıza teşekkür ediyoruz.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü'nün 103. yıldönümüde farkındalık çalışması yapıldı.

Mrt

Kardeş okulumuz olan Pazarcık Fen Lisesi ile birlikte kimya alanında ortak kitap okuma etkinliği yapıldı

Mrt

İlimiz resmî fen liselerinde öğrenim gören 9. sınıf öğrencileri arasında genel kültür ve bilgi yarışması düzenliyoruz. Yarışma ile ilgili şartname ve evraklara okul sitesi üzerinden sırasıyla " Etkinlikler- Sosyal Etkinlikler - Yarışmalar" sekmelerinden ulaşabilirsiniz.

Mrt

Öğretmenlerimiz ve personelimizle 8 Mart Dünya Kadınlar gününü kutladık.

Mrt

Okulumuz konferans salonunda 6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği kapsamında İl Milli Eğitim Müdürlüğünce planlanıp İlknur TERZİ GÜÇTAŞ  tarafından öğrencilerimize yönelik "İlkyardım Eğitimi Semineri" gerçekleştirilmiştir.

Mrt

ÇEDES ekibini geleneksel sanatlarımızdan çömlek yapımıyla tanıştırdık. Okulumuza gelen eğitmen, her öğrenciyle birer obje çalıştı. Ortaya renkli eserler çıktı.

Mrt

İlçemiz çocuklarına akıl oyunlarını ve satrancı tanıtmak ve sevdirmek için Öğretmen Zekeriya Güçer İlkokuluna gittik.

Mrt

Veli Akademileri kapsamında 6 Mart 2024 tarihinde velilerimize yönelik Öfke Kontrolü ve Stres Yönetimi konulu seminer düzenlendi.

Mrt

11 ve 12 sınıf öğrencilerimizle Sağlık Bilimleri Üniversitesi Tıp Fakültesi Gezisini gezdik.

Mrt

Yüksel İlhan Alanyalı Fen Lisesi öğrencileri, YEŞİLAY Haftası'nda önemli bir bilinçlendirme etkinliği gerçekleştirdi. Okul genelinde düzenlenen bilgilendirici video sunumu, öğrencilere bağımlılık konusunda derinlemesine bilgi sunmanın yanı sıra sağlıklı yaşam alışkanlıkları konusunda da rehberlik sağladı. Bu etkinlik, öğrencilerin sosyal sorumluluk duygularını güçlendirdiği gibi, okul içinde sağlıklı bir atmosfer oluşturmayı da amaçlıyor.