İSTANBUL / KARTAL - Yüksel-İlhan Alanyalı Fen Lisesi

Mrt

Okulumuz İngilizce Öğretmeni Güner GÜRKAN tarafından Scrabble Turnuvası düzenlendi.

Mrt

Güneş Enerjisi Sistemleri, yenilenebilir enerji kaynakları ve Solar Perde uygulaması üzerine deneyimlerini aktarmak üzere, bu alanda çalışma yapan Ahmet Fuat Yalçın'ı okulumuza davet ettik. Değerli bilgilerini ve fikirlerini bizlerle paylaştığı için teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuzda gerçekleştirdiğimiz panelin ardından bildirilerimizi bu sefer de il düzeyinde sunduk.

Şbt

İstanbul ili Ortaöğretim Genel Müdürlüğüne bağlı lise öğrencileri arasında "Güzel Türkçemizi Konuşalım"adlı hazırlıksız konuşma yarışması yapıldı.

Şbt

Gebze Teknik Üniversitesi ile işbirliği içerisinde öğrencilerimize yönelik Kariyer Planlama Semineri verilmiştir.

Şbt

Okulumuz öğretmenleri üç yıldır her ay bir kitap okuyarak tahlilini yapıyor ve kültür- sanat gündemini birlikte takip ediyorlar. Edebiyat, eğitim ve güncel alanlarda seçilen kitaplar; fuar, sinema, tiyatro gibi etkinliklerin takibine de vesile oluyor.

Şbt

Farklı sınıflardan öğrencilerimiz Kış Yemeğinde biraraya gelerek eğlenceli vakit geçirdi.

Şbt

Yüksel İlhan Alanyalı Fen Lisesi Fizik Öğretmenleri ve 11. sınıf öğrencileri olarak İstanbul Üniversitesi tarafından düznelenen 13. Fizik çalıstayına katıldık.

Şbt

Mezunlar derneği, rehberlik servisi ve öğrenci meclisi işbirliği ile mezunlarımız ile öğrencilerimiz kariyer günlerinde buluştular.

Şbt

11.sınıf öğrencilerimiz insan kalbine en çok benzeyen koyun kalbi diseksiyonu yaparak, kalbin yapısını ayrıntılarıyla incelediler.

Şbt

Nefes Koçu Medine Akdoğan tarafından YKS hazırlık öğrencilerimize yönelik nefes teknikleri ile motivasyon ve duygu yönetimi çalışmaları yapılmıştır.

Şbt

Okulunuzda, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlar Birimi tarafından "Siber Suçlar" konulu eğitim semineri verildi.

Ock

Okulumuzdaki tüm sınıflar Ortak Okuldaki her sınıf seviyesindeki öğrencilerin faydalanacağı eğitim materyalleri desteğinde bulunmuşlardır.

Ock

2023 2024 Eğitim Öğretim yılının ilk karneleri verildi ve yarıyıl tatiline girildi.

Ock

Üsküdar Belediyesi Valide Sultan Gemisinde öğrencilerimizle, tarihi yerlerin anlatıldığı ders eşliğinde Boğaz turu yaptık. İstanbul Valisi ve Üsküdar Belediye Başkanının da katıldığı etkinlikte öğrencilerimiz hem öğrendi, hem eğlendi.