İSTANBUL / KARTAL - Yüksel-İlhan Alanyalı Fen Lisesi

Kas

10 Kasım Atatürk Haftası çerçevesinde pansiyon öğrencilerimizle "Son Akşam Yemeği" filmini sinemada izledik.

Kas

"Büyük Atatürk! Seni seven ve anlayan bir gençlik her zaman var olacaktır."

Kas

Okulumuzun Sürdürülebilir Yaşam ve Çevre Kulübü olarak düzenlediğimiz Büyükada Gezisine 12. sınıflardan144 öğrencimiz katıldı.

Kas

Okulda akıllı telefon kullanımını tartışmak üzere 10A ve 11A sınıfı sahnede.

10A and 11A are on the stage to discuss about the use of smartphones in school.

Ekm

Kültür Edebiyat Kulübü olarak 9 öğrenci ve 2 öğretmenle beraber Pendik Atatürk Kültür Merkezi'nde "Paraya Hayır" adlı oyun izlenmiştir.

100. Yılında Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları

Ekm

Ulusal siber güvenlik yarışmasında ikinci olduk.

Ekm

ÇEDES kapsamında bu hafta hayvanları beslemek üzere öğrencilerimizle sokaklardaydık.

Ekm

11. Sınıf öğrencilerimiz biyoloji dersinde dana beyni diseksiyonu yaparak beynin kısımlarını detaylı bir şekilde inceledi.

Ekm

ÇEDES projesi kapsamında hayvan haklarına dikkat çekmek için okulumuz bünyesinde bir video çektik. Hayvanların daha iyi şartlarda yaşaması için ne tür fikirler geliştirilebileceğini sorguladık.

Ekm

Öğrencilere Kriptoloji teknikleri ve Cryptomath yarışması hakkında bilgi verildi. Geçmiş sezonlarda çıkmış sorularla öğrencilerin ilgisi çekilerek matematiksel şifreleme teknikleri hakkında bilgi verildi. Bununla birlikte öğrenciler takım olmanın bilinciyle yarışmada yer alarak rekabet içerisinde eğlendi.

Ekm

Okulumuz 9C ve 9D sınıfı öğrencilerinin hazırladığı programla İstanbul'un kurtuluşunun 100. yılı kutlandı.

Ekm

Öğrencilerimizde millî ve manevi duyguları canlı tutmak amacıyla hazırlanan Mevlid Kandili programında şiirler, videolar ve ilahiler yer aldı.

Ekm

Ülkemizin bağımsızlığı ve demokrasi adına mücadele eden kahramanlar saygıyla ve minnetle anıldı.