Ekm

Daha önce duyurusunu yaptığımız Kan Bağışı Kampanyamız sona erdi. Öğrencilerimizin aktif bir şekilde görev aldığı kampanyamıza ilgi büyük oldu.

Ekm

Okulumuz pansiyonu öğrencilerine yönelik olarak "Ustasından Öğreniyorum" adlı etkinlik Gülay KAYAPINAR tarafından düzenlendi. Etkinlikte Hattat Songül YALÇIN öğrencilerimizle söyleşi yaptı ve ardından istekli öğrenciler hat çalışması yaptı.

Ekm

Kan Bağışı Kampanyamıza Davetlisiniz.

Ekm

MEB Ortaöğretim Genel Müdürlüğü Daire Başkanımız Durmuş CAN ve İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü Müdür Yardımcımız Ömer AVCI okulumuza ziyaret ettiler.

Ekm

3 Ekim Pazartesi günü 43 bilim ve teknoloji meraklısı öğrencimiz ile Kocaeli'nin Gebze ilçesi sınırlarındaki Bilişim Vadisi'ni ziyaret ettik.

Ekm

Deneme Kulübü öğrencilerimiz YKS'de derece hedefiyle hazırlıklara başladı.

Ekm

İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Murat AlLTINÖZ ve Anadolu Mektebi Yazar Okumaları Projesi İstanbul Temsilcisi Safiye Hızlı ÖNAL, okulumuzu ziyaret ettiler. Okul Müdürümüz Muammer OKUMUŞ, proje danışmanı öğretmen Gülay KAYAPINAR, SemaGÜRSOY ve öğrencilerimizle proje üzerine görüşme yaptılar.

Ekm

6 Ekim İstanbul'un Kurtuluşunun 99.Yıl Dönümünü Kutladık.

Ekm

Mevlid Kandilini kutlamak üzere şiir, ilahi, tiyatro ve videodan oluşan bir program hazırladık.

10 EKİM 2022 Tarihli Ders Programları

Ekm

Yeni mezun öğrencilerimiz 10. sınıf öğrencilerimize akademik destekte bulunup tecrübelerini paylaştılar.

Ekm

Okulumuz Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Gülay KAYAPINAR ve öğrencilerimiz Işıl TAK, Safiye Berra ÇEBİ Bursa'da, Anadolu Mektebi öğrencilerinin Türk edebiyatı kapsamındaki çalışmalarının değerlendirildiği programa katıldılar. Bursa, Uluslararası Türk Kültürü Teşkilatı TÜRKSOY 'un Kültür Bakanları Daimî Konseyi kararıyla "2022 Türk Dünyası Kültür Başkenti" seçilmişti.

Okul-Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı ve 9. Sınıf Veli Toplantısı yapıldı.

26 EYLÜL 2022 Tarihli Ders Programları

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü Hazırbulunuşluk Uygulaması