Ara

10A sınıfı öğrencileri Model Birleşmiş Milletler(MUN) simulasyon etkinliğinde temsil ettikleri ülkeler adına açılış konuşmalarını geçekleştirdiler.

Kas

"Dünyada büyük olan hiçbir şey, büyük olan insanlar olmadan elde edilemez."

Ülkemiz için yetişecek gençlere okulumuzu kuran İlhan Amca'mızı ölümünün 9. yılında saygı ve rahmetle anıyoruz.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü,  öğretmenler ve öğrencilerin katılımıyla kutlandı.

Kas

10. sınıflardan 28 öğrencimiz ile Boğaziçi Üniversitesi kampüslerini gezdik.

Kas

27.11.2022 Pazar günü veli toplantısı yapılacaktır.

Kas

Nişantaşı Üniversitesi'nin 'Doktorum Sensin' projesi kapsamında BHT Clinik Tema Hastanesi'nde doktorlarla bir gün geçirdik.

Kas

10 Kasım 1938 tarihinde aramızdan ayrılan büyük devlet adamı, bağımsızlığımızın mimarı Mustafa Kemal Atatürk'ü saygıyla ve büyük bir özlemle yad ettik.

Kas

Okul Bisiklet ve Gezi Kulübü olarak düzenlediğimiz Efes-Şirince-Pamukkale-Kaklık Mağarası gezisine 36 öğrencimiz katıldı.

Kas

"Okul Ortaklığı Projesi" kapsamında YKS'de Türkiye derecesi yapmış olan öğrencilerimizle Pazarcık Fen Lisesi öğrencilerini "Başarıya Giden Yol" konulu söyleşide buluşturduk.

Kas

Okulumuzda başlatilan kampanya ile yeni kurulan çocuk kütüphanesine destek verdik.

Kas

Şair ve yazar Şakir Kurtulmuş, Anadolu Mektebi Yazar Okumaları projesinde okumalara Mustafa Kutlu ile başlayan öğrencilerimizle buluştu.

Kas

Velilerimize yönelik "Gençlerle Sağlıklı İletişim" semineri 2 Kasım Çarşamba günü çevrimiçi olarak gerçekleştirildi.

Kas

Cumhuriyet Bayramı okulumuz konferans salonunda kutlandı.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlu Olsun!

Kodlama Haftası 10 yaşında

8-23 Ekim tarihleri arasında dünyanın pek çok ülkesinde "Kodlama Haftası" nedeniyle etkinlikler yapıldı. Bu yıl 10. yaşına giren Kodlama Haftası'na Yüksel-İlhan Alanyalı Fen Lisesi olarak biz de katıldık.