İSTANBUL / KARTAL - Yüksel-İlhan Alanyalı Fen Lisesi

Ara

Süleyman Ragıp Yazıcılar öğrencilik ve yayıncılık tecrübelerini aktardı. "Niyetin Hayatındır" başlığıyla vefa ve iyilik kavramlarına vurgu yaptı.

Ara

9. YİAFL Satranç Turnuvası düzenlendi.

Ara

Öğrencilerimiz üniversiteleri tanımaya devam ediyor.

Ara

Münazara Kulübünün 10 ve 11.sınıf öğrencilerinin katılımlarıyla düzenlediği hazırlıklı ve hazırlıksız konuşma yarışması okulumuz konferans salonunda yapıldı.

Ara

Öğrencimiz Arda AY, Teknofest Karadeniz 2022'de Üçüncülük Ödülü aldı.

Ara

İnsan haklarına olan farkındalığı arttırmak için okulumuzda etkinlik düzenlendi.

Geleneksel Scrabble Turnuvası gerçekleşti

Ara

Yüksel İlhan Alanyalı Fen Lisesi olarak TÜYAP Kitap Fuarı'na katıldık.

Ara

Görme engelli insanların bir ömür boyunca yaşadıklarını 25-30 dakikada olsa yaşayıp hissedebilmek için karanlık odayı deneyimledik.

Ara

Yazar ve araştırmacı Bilal Kemikli'nin konuşmacı olduğu konferansa Anadolu Mektebi öğrencileri ile katılım sağladık.

Ara

Öğrencilerimize Bilgisayar Bilimi, Eğitimi ve Geleceğin Becerileri konferansı verildi.

Ara

Robotik kodlamanın çevreye katkısı konusunda öğrencilerimize konferans verildi

Ara

Fiziksel kısıtlılıkların insan hayatında engel teşkil etmediğine dair farkındalık kazandırma amacıyla bir söyleşi gerçekleştirdik.

Ara

Down sendromlu gençlerin işlettiği kafede öğrencilerimizle birlikte kahvaltı yaptık.

Ara

Fuat Sezgin Bilim ve Teknoloji Müzesi'nde Güzelyurt Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerinin gerçekleştirdiği Mustafa Kutlu paneline katıldık. .