Nis

Bugün, çocuklarımıza armağan edilen özgürlüğün, mutluluğun ve geleceğin günü. 23 Nisan Kutlu Olsun!

Nis

Akseki Ormanalı Abdullah ve Nerime Turan Huzurevi( Sanatçı Yaşam Evi)'ni ziyaret ettik.

Nis

"Ben Okuyorum İstanbul Okuyor" projesi kapsamında nisan ayı okuma etkinliği yapıldı.

Nis

Yüksel-İlhan Alanyali Fen Lisesi olarak toplum hizmeti kapsamında Kartal İlçe Orman Müdürlüğü nezaretinde Başıbüyük fidan dikim alanında öğrencilerimizle fidan dikimi gerçekleştirdik.

Nis

Kartal'da okul öncesi eğitimi alan çocukların bilimle ve doğayla olan ilişkilerini geliştirmek amacıyla öğrencilerimiz, kendi çizimlerinden oluşan bir boyama kitabı hazırlıyorlar. Çizimler bittiğinde öğrencilerimiz, çocuklarla bir araya gelecek ve şekilleri hep beraber gönüllerince boyayacaklar.

Nis

Öğrencilerimizle 7 Nisan Kişisel Verileri Koruma Günü kapsamında etkinlikler yapıldı.

GELECEĞİN HEKİMLERİ YİNE İŞ BAŞINDA
🫁Akciğer Diseksiyonu🫁 yaparak insan fizyoljisini öğrenmeye devam ediyoruz.

Mrt

Öğrencimiz Kıvanç Eren Günay'ında İçinde Bulunduğu RC (First Robotics Competition) Marmara Regionali’de İBBTech Lise Takımı üçüncülük kazanmıştır.  Öğrencimizi ve takımını tebrik ederiz.

Mrt

Okulumuz Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kulübü tarafından gıda kolisi dağıtımı kampanyası başlattı.

Mrt

Çanakkale Zaferi'nin 109. yılında şehitlerimizi andık.

Mrt

9-B sınıfında bulunan Bedirhan YANAR isimli öğrencimizin geliştirdiği oyun:

PlanetHit

Oyun Linki:  İndirmek için tıklayınız..

Mrt

Kardeş okulumuz Pazarcık Fen Lisesi ile birlikte hazırladığımız posterlerimiz sergilendi.

Mrt

Bilim ve teknoloji haftası etkinlikleri yapıldı.

Mrt

Okulumuzda İstiklal Marşı'nın kabulü etkinlikleri kapsamında öğrencilerimiz hazırladıkları programı sundular.

Mrt

Okulumuzda 12 Mart İstiklal  Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u anma günü etkinlikleri kapsamında "Türk'ün özü Akif'in sözü" başlıklı sunumu için Marmara Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümü hocamız sayın Doç. Dr Nusret Gedik hocamıza teşekkür ediyoruz.