İSTANBUL / KARTAL - Yüksel - İlhan Alanyalı Fen Lisesi

Yüksel - İlhan Alanyalı Fen Lisesi

Karlıktepe Mahallesi Güneş Sokak No1 Kartal/İstanbul
Vizyon
Eğitimde standartları belirleyen,marka değeri en iyi okul olmak. Akademik bilince sahip olan, bilgiyi insanlığın yararına kullanan, çağdaş toplumun oluşmasında rol alan, farklılıkları zenginlik sayan, çözümün parçası olan, sorumluluğunu yerine getiren ve etik kuralları gözeten bireyler yetiştiren bir eğitim kurumu olmak.
Misyon
Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, milli değerlere sahip, öğrenmeyi seven ve sevdiren, sorgulayarak öğrenen ve bilgiyi yaşamının merkezine koyan, yaşadığı çağı okuyabilen, öz güveni yüksek, analiz ve sentez yeteneğine sahip,bunu insanlık yararına kullanmaya azimli ve temiz vicdan sahibi bireyler yetiştirmektir.
Başarılar
ÖSYS sonuçlarına göre en iyi yerleştirme derecemiz "Dil-3 Puan Türünde Türkiye İkincili"ğidir. Bunun dışında farklı puan türlerinde; Türkiye 5.si, Türkiye 10.su, Türkiye 11.si gibi pek çok akademik başarıya sahibiz.
Bağlantı :ADSL (8 Mbit)
Öğretim Şekli :Tam Gün
08.00 - 15.05
Kalorifer (Merkezi Sitem Doğalgaz)
Ulaşım
Kartal - Esentepe minibüsü, Kartal-Jawa Minibüsü, 16Y Kadıköy - Yeşilbağlar, 16B Kadıköy - Topselvi İETT otobüsleri okulumuzun yakınından geçmektedir.
İstanbul İli - Kartal İlçesi - Karlıktepe Mahallesi - Güneş Sokak - Numara:1