Sosyal Etkinlikler

Tem

YİAFL'23 dönemi öğrencilerimiz için Mezuniyet Töreni yapıldı. Öğrencilerimizin başarılarının devamını dileriz.

Tem

YIAMUN'23 Model Birleşmiş Milletler Konferansı gerçekleştirildi.

Tem

Bin Enstrüman Bin Umut İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gönüllü Hizmet Vakfı'nın işbirliğiyle yapılan 2. Hizmet Konseri

Haz

Sınıflar arası genel kültür yarışması düzenlendi. Sınıflar kura ile 4erli gruplar halinde yarıştı. Elemeler sonucu 11B sınıfı birincilik kazandı.

İngilizce karaoke yarışması

Haz

Öğrenciler stres atıp arkadaşlarıyla güzel bir gün geçirdiler.

Tem

9A sınıfı öğrencilerimiz MUN simulasyonu için Açılış Konuşmalarını yaptılar.

Tem

Okulumuz Münazara Kulübünün ilçe çapında düzenlediği hazırlıksız konuşma yarışması sonuçlandı.

Tem

Canlıları yaşam ortamlarında incelemek için öğrencilerimiz İstanbul Florya Akvaryum gezisinde

Tem

Anadolu Mektebi Yazar Okumaları Projesi İl Paneli’nde okulumuzu 9 C sınıfı öğrencisi Furkan Güngördü Mustafa Kutlu’da okulumuzu temsil etti.

Tem

Okulumuz 9 ve 10. Sınıfları Arasında Münazara Yarışmaları Yapıldı.

May

İkinci Yabancı Dil Almancayı Okuma Yarışmasında derecelerimiz.

May

Satranç Kulubünün düzenlediği Geleneksel Yiafl 10. Satranç Turnuvası yapıldı.

May

Kartal ilçesinde düzenlenen 24 takımın katıldığı futsal turnuvasını Okulumuz 3'üncü tamamlamıştır.

May

Okul Müdürümüz Muammer Okumuş‘un ev sahipliğinde okulumuzda 9 Mayıs 2023 Salı günü Anadolu Mektebi Yazar Okumaları Projesi Mustafa Kutlu Paneli, Türk Dili ve Edebiyatı Gülay Kayapınar koordinatörlüğünde düzenlendi.