Eğitim Etkinlikleri

"GÜZEL TÜRKÇEMİZİ KONUŞALIM" Hazırlıksız Konuşma Yarışması

May

Tazof - Oyuncu Beyinler Turnuvası 2023 Finallerine 2 elemeyi de geçerek 4 öğrencimizle katılım sağladık.

May

Nanoteknoloji alanındaki son gelişmeler ve güneş enerjisinin kullanımı ile ilgili sunum yapıldı.

Ock

Hayatımızda Kimya ve Kimyanın Teknolojik Uygulamaları Konferansı  okulumuz konferans salonunda gerçekleşti

Ara

Öğrencimiz Arda AY, Teknofest Karadeniz 2022'de Üçüncülük Ödülü aldı.

Ara

Yazar ve araştırmacı Bilal Kemikli'nin konuşmacı olduğu Ahmet Yesevi Konferansına Anadolu Mektebi öğrencileri ile katılım sağladık.

Ara

Öğrencilerimize Bilgisayar Bilimi, Eğitimi ve Geleceğin Becerileri konferansı verildi.

Ara

Robotik kodlamanın çevreye katkısına dikkat çekmek üzere öğrencilerimize konferans verildi.

Ara

Fuat Sezgin Bilim ve Teknoloji Müzesinde ,Güzelyurt Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerinin gerçekleştirdiği Mustafa Kutlu paneline katıldık .

Kas

Okul Ortaklığı Projesi kapsamında YKS'de Türkiye derecesi yapmış olan öğrencilerimizle Pazarcık Fen Lisesi öğrencilerini "Başarıya Giden Yol" konulu söyleşide buluşturduk.

Kodlama Haftası 10 yaşında

8-23 Ekim tarihleri arasında dünyanın pek çok ülkesinde Kodlama Haftası nedeniyle etkinlikler yapıldı.Bu yıl 10. yaşına giren Kodlama Haftası'na Yüksel-İlhan Alanyalı Fen Lisesi olarak biz de katıldık.

Ekm

3 Ekim Pazartesi günü 43 bilim ve teknoloji meraklısı öğrencimiz ile Kocaeli'nin Gebze ilçesi sınırlarındaki Bilişim Vadisi'ni ziyaret ettik.

Ekm

Deneme Kulübü öğrencilerimiz YKS'de derece hedefiyle hazırlıklara başladı.

Ekm

İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Murat AlLTINÖZ ve Anadolu Mektebi Yazar Okumaları Projesi İstanbul Temsilcisi Safiye Hızlı ÖNAL, okulumuzu ziyaret ettiler. Okul Müdürümüz Muammer OKUMUŞ, proje danışmanı öğretmen Gülay KAYAPINAR, SemaGÜRSOY ve öğrencilerimizle proje üzerine görüşme yaptılar.